Kabaklı yoğurtlu meze tarifini okuduktan sonra gerçekten denemek istiyorum. Kabakları rendelerken suyunu salmasını beklemek oldukça pratik bir yöntem. Zeytinyağında pişirmek, lezzetini artıracak gibi görünüyor. Sarımsaklı yoğurt sosunu hazırlarken dereotu eklemek de harika bir fikir. Son aşamada üzerine kırmızı biber serpiştirerek sunmak, görselliği artırır. Kışın bile soğuk servis edilebilen bir meze olması, yaz ayları dışında da tercih edilebilir olduğunu gösteriyor. Farklı sebzeler ekleyerek çeşitlendirme fikri de oldukça cazip. Bu tarifi mutlaka deneyeceğim!
Kabaklı yoğurtlu meze tarifini okuduktan sonra gerçekten denemek istiyorum. Kabakları rendelerken suyunu salmasını beklemek oldukça pratik bir yöntem. Zeytinyağında pişirmek, lezzetini artıracak gibi görünüyor. Sarımsaklı yoğurt sosunu hazırlarken dereotu eklemek de harika bir fikir. Son aşamada üzerine kırmızı biber serpiştirerek sunmak, görselliği artırır. Kışın bile soğuk servis edilebilen bir meze olması, yaz ayları dışında da tercih edilebilir olduğunu gösteriyor. Farklı sebzeler ekleyerek çeşitlendirme fikri de oldukça cazip. Bu tarifi mutlaka deneyeceğim!
Cevap yaz